Η Κύθνος ανήκει στα νησιά των δυτικών Κυκλάδων και είναι ένα από τα νησιά που διατηρεί ακόμα αυτή την «άγρια» ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του κυκλαδίτικου στοιχείου!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2019: “Καταπολεμήστε την ατμοσφαιρική ρύπανση”

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί πως οι Έλληνες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό έχουν αυξηθεί σημαντικά. Ωστόσο οι απόψεις διίστανται για το αν είναι καλύτερο να ταξιδέψεις μόνος σου ή με την βοήθεια ενός τουριστικού γραφείου.

Στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε, από το LBC Travel, τα οφέλη του να ταξιδεύεις με τουριστικό γραφείο.

5 τρόποι αντιμετώπισης του άγχους και του φόβου στο αεροπλάνο!

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που ειδικά την πρώτη φορά που είναι να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, αγχώνονται και φοβούνται. Δεν χρειάζεται όμως να πανικοβάλλεσαι, απλά προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις!

Το LBC Travel συγκέντρωσε για σένα 5 βασικούς τρόπους αντιμετώπισης του άγχους και του φόβου στο αεροπλάνο!

Ένα από τα πιο αγχώδη πράγματα για την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού, είναι αν μη τι άλλο, το να φτιάξεις σωστά την βαλίτσα σου. Απλά θέλεις δια μαγείας να έχουν μπει όλα τα πράγματα μέσα και να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ. Έλα όμως που αυτό δυστυχώς δεν γίνεται…

Ας δούμε, λοιπόν, 5 βασικά tips, που προτείνει το LBC Travel, και ίσως διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία!

Παγκόσμια Ημέρα Ευρώπης

 

 

Σαν σήμερα, 9 Μαΐου του 1950, δημιουργήθηκε η αρχή της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης με την γνωστή Διακήρυξη Σουμάν. Έτσι λοιπόν, όπως είναι γνωστό, 9 Μαΐου του 1950 ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών Ρομπέρ Σουμάν έκανε δημόσια μία δήλωση, με την οποία καλούνταν η Γερμανία, η Γαλλία και άλλες χώρες να ενωθούν παραγωγικά στον άνθρακα και τον χάλυβα ως «το πρώτο συγκεκριμένο θεμέλιο μιας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας».

Αυτό το σημαδιακό γεγονός γιορτάζεται κάθε χρόνο αυτή την μέρα με διάφορες εκδηλώσεις με σκοπό να έρθουν πιο κοντά οι πολίτες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.