Θέλετε να αυξήσετε τους πελάτες σας και δεν ξέρετε πως;

συνεργασία
Συνεργαστείτε μαζί μας για την ενοικίαση των δωματίων σας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά το τουριστικό προϊόν και πως αυτό εξελίσσεται στις μέρες μας. Πολλοί από εσάς, τους ιδιοκτήτες μικρών ενοικιαζομένων δωματίων, γνωρίζετε καλά πως να εξυπηρετήσετε τον τουρίστα ( Έλληνα ή ξένο) όταν έρθει στο κατάλυμά σας, αλλά δεν γνωρίζετε πώς θα προσελκύσετε αυτούς τους τουρίστες, ώστε κάθε χρόνο να σας επισκέπτονται όχι μόνο  την περίοδο τουριστικής αιχμής, αλλά να έχετε μια εξάμηνη σεζόν.

Συνεργαζόμαστε ήδη με αρκετά μικρά ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαχειριζόμαστε ηλεκτρονικές  πλατφόρμες και αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους προσέγγισης πελατών. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η επίτευξη των στόχων τους.  Πώς γίνετε; Μας λέτε τι θέλετε να πραγματοποιήσετε, πού θέλετε να φτάσετε, κι εμείς το πραγματοποιούμε. Το καλύτερο; Εσείς δεν κάνετε τίποτα απολύτως. Απλώς περιμένετε τους τουρίστες. Δεν γνωρίζετε αγγλικά; Κανένα πρόβλημα. Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο για εσάς.  Εμείς μιλάμε με τους πελάτες σας, εμείς τους δίνουμε παραστατικά, εμείς κάνουμε τις κρατήσεις. Εσείς απλώς τους υποδέχεστε!

Το τουριστικό μας γραφείο Lbc Travel, διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις, την εμπειρία και την ικανότητα να φτάνει τους στόχους της. Εάν θέλεις να γίνεις μέρος του, σε περιμένουμε! Δεν έχει σημασία που βρίσκεται το κατάλυμα. Εμείς θα συνεργαστούμε μαζί σας.

Για μια όμορφη συνεργασία χρειάζεται εμπιστοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι θα την κερδίσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια καινούργια αρχή κι ένα σίγουρο μέλλον.

Απορίες και λεπτομέρειες, για το είδος της συνεργασίας μπορείτε να καλέσετε στο 2110122360 ή να επισκεφτείτε τον χώρο μας στην Αθήνα, στο Περιστέρι, Κολοκοτρώνη 7.